Den ­största framgången för ett land uppnår vi när alla har det bra.

Nils Torvalds

Nils Torvalds visar vägen

Livserfarenhet och kännedom om olika kulturer är en tillgång för den som ska leda vårt land i en orolig värld. Framgångsrik politik ska bygga på en human världssyn, där den enskilda ­människans intressen och rättigheter utgör grunden.
Därför ställer jag mig till förfogande i valet av Finlands president.

Läs Mera

Aktuellt

Liity Meihin

Sagt Om Nicke

Elisabeth Rehn

Fd försvarsminister och presidentkandidat

”Mina starkaste minnen av Nils Torvalds är från min tid som försvarsminister, då han som vår bästa utrikespolitiska expert på Moskva och USA beredvilligt gav mig nyttig ”inside information”!”

Henrik Creutz

Pol.mag, ägare av Malmgård

”Nils Torvalds är en handlingens man. Jag litar på att han att får saker till stånd. Han har en otrolig förmåga att engagera sig olika frågor. Det gäller t. ex. allt från hållbar utveckling, jordbruk och företagsamhet. Dagens samhälle behöver hands on-politiker som Nicke.”

Roland Semskar

Yrkesfiskare, Larsmo

”En bra president bör vara lyhörd för folkets vilja samt äga rejält med sunt bondförnuft! Sådana egenskaper besitter Nils Torvalds!”

Ida Schauman

Åbo fullmäktigeledamot och SFP:s i Åbo ordförande

”Nils Torvalds är en av de mest allmänbildade och belästa politikerna jag känner. Han förstår såväl den cityliberala unga kvinnan i Åbo som fiskaren i Dalsbruk, vilket väldigt få politiker klarar av. Dessutom har han en rak och rättfram stil som jag uppskattar och som den finska politiken behöver.”

Christina Dahlblom

VD, Miltton Sparks.

”För er som inte haft chansen att träffa Nicke: här har vi en riktigt klok, men också mänsklig man som kommer att ha mycket viktigt att säga i debatterna. Dessutom en teamplayer, ovanligt i politiken.”